Hoppa till sidans innehåll

Inför matchen mot Tidaholms GoIF

07 JUN 2018 20:00
I morgon är det dags för hemmamatch i serien mot Tidaholms GoIF. IFK har valt att förlägga matchen på Björkåsen i Grolanda då Odenplan ännu inte är klar för spel.
  • Skapad: 07 JUN 2018 20:00

 ”Vi tog ett snack i gruppen och var eniga om att vi ville spela matchen på gräs. Tyvärr är inte Odenplan klar för spel än så vi valde att lägga matchen på Björkåsen. Vi har spelat där förut och trivs bra med såväl planen som allt runt omkring.”, säger IFKs tränare Mikael Lindgren.

IFK hade en fotbollsmässigt bra träning på Björkåsen igår och det är harmoni i truppen. Trots förlusten senast var det mycket som var bättre än tidigare matcher och det känns som IFK är på gång.

”Det kändes som ett trendskifte senast i matchen mot IFK Tidaholm. Vi hade bra attityd och vårt passningsspel var bättre än tidigare. Framförallt så gjorde vi två mål vilket självklart var positiv!”, fortsätter Lindgren.

Förändringar sen senaste matchen är att målvakten Peter Lundin är ny i truppen. Tillbaka är också Maxi Johansson och Linus Land. Niclas Borenstein är bortrest och kommer inte vara med i morgondagens match.

Truppen i morgon:

Peter Lundin, Filip, Samuel, Maxi, Emil, Oskar, Simon L, Johan S, Johan Sigge, Florent, Fisnik, Linus G, Linus L, Brian, Martin, Viktor, J-P och Albin

IFK går nu in i ett intressant skede av serien. Först hemmamatchen i morgon mot TGoIF och sedan ytterligare en hemmamatch på onsdag (13/6) mot IF Haga. Med tanke på IFKs prekära tabelläge kommer det vara oerhört viktigt att plocka poäng i de här matcherna.

Matchen i morgon startar kl. 19:00 på Björkåsen i Grolanda.

Skribent: Mats G
Epost: Adressen Gömd

Öppetider Kansliet:
Måndag - Torsdag 07:00 - 16:00
Fredagar                07:00 - 13:30


SÅ FÖLJER DU OSS:

Instagram: @ifkfalkopingff
Facebook: IFK Falköping FF
Twitter: @ifkfalkopingff
Youtube: IFK Falköping FF


Årets förening 2015

Stötta föreningen genom att
ansluta dit Svenska Spel's
Spelkort till:


Boka Konferensrum i Klubbhuset

Bokalokal

Boka något av våra Föreningstält

 


Fritidsbanken 


  

 

 
Postadress:
IFK Falköping FF - Fotboll
Odengatan 37
52147 Falköping

Kontakt:
Tel: 051519610
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Våra Matchdräktssponsorer