Hoppa till sidans innehåll

Inför Årsmötet 19 februari 2019

04 FEB 2019 16:27
Valberedningen har jobbat aktivt sedan i höstas med att lyssna av nuvarande styrelseledamöters tankar och funderingar inför det nya verksamhetsåret och för de vars mandatperiod går ut har frågan kring ytterligare en period diskuterats.
  • Skapad: 04 FEB 2019 16:27

Förutom avstämningar med nuvarande styrelseledamöter så ingår också att säkerställa att vi har revisorer som fortsatt granskar föreningens räkenskaper samt vårt deltagande i Falköpings Fotbollsgrupp, Västergötlands Fotbollsförbunds årsmöte samt representantskapsmöten under 2019.

Vår mångårige och högt uppskattade ordförande, som tidigare också varit kassör, Anders Lundin har efter många funderingar och våndor nu valt att kliva av och lämna plats åt en ny röst vid kommande årsmöte.

Nuvarande vice ordförande Mattias Carlsson är valberedningens förslag till ny ordförande, vilket föregåtts av diskussioner och avstämningar både med delar av nuvarande styrelse, men självklart också med honom själv. Mattias har vuxit fram som en naturlig efterträdare med sitt stora engagemang, erfarenhet från vår barn- och ungdomsverksamhet samt företrädare för våra värderingar och långsiktiga ambitioner.

Pål Gelang, som har också har flera års styrelsearbete bakom sig, och då främst med koppling till vår Fotbollsgrupp har också ställt sin plats till förfogande.

Med två tunga avhopp kan vi ändå glädjande meddela att valberedningen kommer att föreslå två nya och minst sagt erfarna förenings- och fotbollsentusiaster.

  • Anders Darius: 54 år med mångårig erfarenhet som tränare och ledare i FKIK:s barn- och ungdomsverksamhet, men också som spelare, ledare och styrelsearbete i Grolanda IF där han också under en period var ordförande. Han har också hunnit med några säsonger i vårt P35-lag. Han driver sedan 1990 butik i Falköping som startade som Expert men nu är Elgiganten.
  • Johan Staaf: 45 år med en 38-årig karriär (!) bakom sig som spelare i FAIK, IFK och Kinnarps IF. Han har också varit aktiv och ledare inom FAIK Slalom. En lång tid har han också varit och är på Falbygdens Ost/Arla och då främst med jobb inom försäljning och marknadsföring.

Fyra ledamöter föreslås också för ytterligare en mandatperiod (2 år): Anders Frankenberg, Jesper Odén, Roger Edin och Marie Karlsson.

Våra revisorer Jan-Olof Sandberg, Bengt-Arne Andersson och Lars-Ola Fronth kommer alla tre föreslås för ytterligare en mandatperiod (1 år).

Även valberedningen med Hans Persson, Cina Ung, Magnus Liljegren och Lars Björkman kommer att föreslås för ytterligare en mandatperiod (2 år).

Till föreningens representant i Falköpings Fotbollsgrupp föreslås Magnus Liljegren och till Västergötlands Fotbollsförbunds årsmöte samt representantskapsmöte föreslås vår kommande ordförande Mattias Carlsson.

Om årsmötet godkänner valberedningens förslag så kommer vår styrelse för kommande verksamhetsår 2019 bestå av: Mattias Carlsson (ordförande), Anders Frankenberg, Christina Janson, Jesper Odén, Pär Winberg, Hans Ahlin, Mikael Dittmer, Roger Edin, Marie Karlsson, Christer Henriksson, Anders Darius och Johan Staaf.

Skribent: Hans Ahlin
Epost: Adressen Gömd

Öppetider Kansliet:
Måndag - Torsdag 07:00 - 16:00
Fredagar                07:00 - 13:30


SÅ FÖLJER DU OSS:

Instagram: @ifkfalkopingff
Facebook: IFK Falköping FF
Twitter: @ifkfalkopingff
Youtube: IFK Falköping FF


Årets förening 2015

Stötta föreningen genom att
ansluta dit Svenska Spel's
Spelkort till:


Boka Konferensrum i Klubbhuset

Bokalokal

Boka något av våra Föreningstält

 


Fritidsbanken 


  

 

 
Postadress:
IFK Falköping FF - Fotboll
Odengatan 37
52147 Falköping

Kontakt:
Tel: 051519610
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Våra Matchdräktssponsorer