Hoppa till sidans innehåll

Förlust i svenska cupen

05 JUL 2018 10:24
IFK förlorade gårdagens match i svenska cupen mot Assyriska Turabdin IK med 0-3. ”Vi gör på det stora hela en bra match, det är ett bra lag vi möter.”, säger IFKs tränare Mikael Lindgren efter matchen.
  • Skapad: 05 JUL 2018 10:24

Det var Assyriska som var spelförande direkt från start i matchen. Deras ledningsmål kommer helt logiskt redan i den 13e minuten. Därefter hade IFK perioder i första halvlek som var riktigt bra. Assyriska tilläts även fortsättningsvis att äga mycket boll men IFK skapade chanser på sina omställningar. 

I andra halvlek ökade Assyriska på sin ledning till 0-2 i den 65e minuten och till 0-3 precis i slutet av matchen. ”Det är ett bra lag vi möter och det märks att det skiljer en division. I en sån här match finns det inget utrymme för några misstag då blir man straffad direkt.”, fortsätter Mikael Lindgren. 

Ett glädjeämne från gårdagens match var att se IFKs 16-åring Gabriel Persson som kom in och debuterade i tävlingssammanhang. Han spelade de sista 25 minuterna på IFKs mittfält och gjorde det riktigt bra. ”Gabriel är en lovande, respektlös spelare med bra kvalitéer.”, säger Mikael Lindgren avslutningsvis. 

Nu väntar ett välförtjänt sommaruppehåll på IFK. Närmast väntar en träningsmatch mot Edsvära/Norra Vånga FF borta på Edsvallen 29/7. Seriespelet fortsätter sedan med en bortamatch mot IFK Skövde söndagen 12/8.

Skribent: Mats G
Epost: Adressen Gömd

Öppetider Kansliet:
Måndag - Torsdag 07:00 - 16:00
Fredagar                07:00 - 13:30


SÅ FÖLJER DU OSS:

Instagram: @ifkfalkopingff
Facebook: IFK Falköping FF
Twitter: @ifkfalkopingff
Youtube: IFK Falköping FF


Årets förening 2015

Stötta föreningen genom att
ansluta dit Svenska Spel's
Spelkort till:


Boka Konferensrum i Klubbhuset

Bokalokal

Fritidsbanken 


  

 

 
Postadress:
IFK Falköping FF - Fotboll
Odengatan 37
52147 Falköping

Kontakt:
Tel: 051519610
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

Våra Guldsponsorer