Hoppa till sidans innehåll

Genrep mot Skara FC

06 APR 2018 17:22
I morgon, lördag 7/4, är det match hemma på Odenvi kl. 12:00 mot Skara FC. Detta är genrepet inför seriepremiären nästa vecka mot Lidköpings FK.
  • Uppdaterad: 06 APR 2018 21:00

-          Vi har haft en bra vecka med bra träningar. Det är mycket fotboll nu och det är härligt att serien snart drar igång, säger en förväntansfull Mikael Lindgren.

 -          Motståndarna Skara FC är ett trevligt lag att möta. De påminner en del om oss själva gällande spel, träningar och övrigt upplägg. I sin förra träningsmatch gjorde de en stark insats och vann mot division 3 – laget Skene, fortsätter Lindgren.

Läget i IFK-lägret är bra och alla spelare är tillgängliga till spel förutom Marcus Modig och Oscar Engelmark. Båda vilar i helgen med känningar i sina ljumskar. Förhoppningsvis är de redo för spel till seriepremiären.

Truppen i morgon:

Didrik, Samuel H, Pontus S, Emil S, Filip G, Florent, Fisnik, Linus L, Johan S, Johan Siggesson, Maxi, Isak N, Elias M, Jakob E, Brian A, Anton E, Viktor V

Extra roligt är det att konstatera att Johan Siggesson gör comeback i helgen efter sin stressfaktur i foten. Förutom A-lagets match på lördag spelar U-laget hemma på söndag mot Valtorps IF. Den matchen har matchstart kl. 12:00 på Odenvi.

Skribent: Mats Gustafson
Epost: Adressen Gömd

Öppetider Kansliet:
Måndag - Torsdag 07:00 - 16:00
Fredagar                07:00 - 13:30


SÅ FÖLJER DU OSS:

Instagram: @ifkfalkopingff
Facebook: IFK Falköping FF
Twitter: @ifkfalkopingff
Youtube: IFK Falköping FF


Årets förening 2015

Stötta föreningen genom att
ansluta dit Svenska Spel's
Spelkort till:


Boka Konferensrum i Klubbhuset

Bokalokal

Fritidsbanken 


  

 

 
Postadress:
IFK Falköping FF - Fotboll
Odengatan 37
52147 Falköping

Kontakt:
Tel: 051519610
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Våra Guldsponsorer