Hoppa till sidans innehåll

Gothia Cup 2020

08 OKT 2019 22:24
Nästa sommar är det dags för vårt gäng att vara med i Gothia Cup.
  • Uppdaterad: 08 OKT 2019 22:24

Av tradition är det P16-laget som representerar IFK Falköping i Gothia Cup. Nästa år är det alltså vår tur och vi vill nu ta in intresseanmälan. 

Gothia Cup spelas 12-18 juli. Vi bor i skolsal och vi tar oss till matcherna med allmänna kommunikationsmedel. IFK står för lagavgiften men varje spelare betalar spelaravgiften på 2.620:-/spelare. 

Många lag väljer att samla ihop pengar till detta tillsammans. Vi har diskuterat detta i ledarstaben och känner att klubbens tidigare åtagande i garderoben på O´Learys inte är rätt sätt att tjäna ihop pengar på. Det har gett väldigt lite pengar och det är först och främst spelarna som ska jobba ihop pengarna. Den lilla slant vi har tjänat ihop hittills ska antingen användas till Gothia Cup eller till någon annan lagaktivitet.

Vi i ledarstaben tänker inte engagera oss i något sätt att tjäna pengar, utan varje spelare får själva göra sitt bästa för att få ihop pengar till avgiften. Om någon annan i laget vill administrera någon form av försäljning eller arbete för att tjäna pengar får ni gärna göra det och i så fall bjuda in de som är intresserade. Meddela i så fall detta till This is a mailto link så hjälper vi till att få ut budskapet.

Meddela om ni är intresserade av att vara med till This is a mailto link eller till Niklas på 0705-55 76 05. Denna anmälan är inte bindande. Vi tar upp en bindande anmälan och information om betalning i början av nästa år.

Skribent: Niklas Efraimsson
Epost: Adressen Gömd

Öppetider Kansliet:
Måndag - Torsdag 07:00 - 16:00
Fredagar                07:00 - 13:30


SÅ FÖLJER DU OSS:

Instagram: @ifkfalkopingff
Facebook: IFK Falköping FF
Twitter: @ifkfalkopingff
Youtube: IFK Falköping FF


Årets förening 2015

Stötta föreningen genom att
ansluta dit Svenska Spel's
Spelkort till:


Boka Konferensrum i Klubbhuset

Bokalokal

Boka något av våra Föreningstält

 


Fritidsbanken 


  

 

 
Postadress:
IFK Falköping FF - Fotboll
Odengatan 37
52147 Falköping

Kontakt:
Tel: 0708533801
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Våra Matchdräktssponsorer