Hoppa till sidans innehåll

Serien är slut, men vi fortsätter träna...

30 SEP 2018 20:48
Vi lyckades inte snuva Våmb på något poäng idag, men den troliga seriesegraren fick nöja sig med 2-0 mot ett väl kämpande IFK. Nu är serien slut men vi fortsätter att träna och har även en träningsmatch inplanerad.
  • Skapad: 30 SEP 2018 20:48

Efter en tung vårsäsong har spelet börjat stämma bättre och bättre och vi har gjort några riktigt bra matcher. Oavgjort mot två av topplagen och en 0-2-förlust mot Våmb som med största sannolikhet vinner serien. Dessutom revansch mot Råda och en storvinst mot Tibro/Fagersanna. Ja, vi har nog något bra på gång i laget! Härligt jobbat grabbar! 

Eftersom de allra flesta inte sysslar med någon vintersport kommer vi att fortsätta träna. I oktober kör vi vidare med tre träningar i veckan och vi har en träningsmatch mot Tomten inplanerad lördagen den 13:e oktober. OBS! Träningarna vecka 40 & 41 ligger lite tidigare än vanligt. Kolla kalendern!

I november går vi ner på två träningar i veckan varav en är inomhus. Vi har anmält oss till DM i futsal som kommer att spelas under november och december. Det kan bli så att vi lägger in ytterligare träningar om DM krockar med vår ordinarie träning.

Ni som har vintersporter ska givetvis prioritera dessa nu, men ni är givetvis välkomna om ni vill hålla igång fotbollen och om våra träningar inte krockar med vintersporterna. 

Skribent: Niklas Efraimsson
Epost: Adressen Gömd

Öppetider Kansliet:
Måndag - Torsdag 07:00 - 16:00
Fredagar                07:00 - 13:30


SÅ FÖLJER DU OSS:

Instagram: @ifkfalkopingff
Facebook: IFK Falköping FF
Twitter: @ifkfalkopingffÅrets förening 2015

Stötta föreningen genom att
ansluta dit Svenska Spel's
Spelkort till:


Boka Konferensrum i Klubbhuset

Bokalokal

Fritidsbanken 


  

 

 
Postadress:
IFK Falköping FF - Fotboll
Odengatan 37
52147 Falköping

Kontakt:
Tel: 0515-19610
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

Våra Guldsponsorer