Bli Medlem

Medlem

IFK Falköping FF försöker att ha så låga medlems- och övriga avgifter som möjligt. Detta för att det inte ska bli så ekonomiskt betungade för oss föräldrar, alla barn som vill ska ha möjlighet att komma och idrotta hos oss. I stället får vi föräldrar hjälpa våra barn genom att bl a sälja några Familjealmanackor, hjälpa till i deras lag samt vid Odencup och Klassbollen.

Senast innan barnen spelar match måste medlems- och träningsavgiften vara betald. Då gäller också en särskild olyckfallsförsäkring i Folksam.

Välj medlemskategori:

• Familj:800 kronor, för er som är flera familjemedlemmar boende på samma adress.
  • Aktiv medlem: 500 kronor, för dig som är aktiv spelare, ledare eller tränare.
  • Passiv medlem : 200 kronor, för dig som inte är aktiv medlem, men som vill stötta föreningen genom ett medlemskap.
  • Vip medlem: 490 kronor, för dig som inte är aktiv medlem, men som vill stötta föreningen genom ett medlemskap och dessutom få ett personligt årskort med fri entré till vid vårt A-lags hemmamatcher i seriespelet och cupmatcher.

Medlemsavgiften betalas in på bankgiro: 5114-3477
Glöm ej skriva namn,person nr. och lag. Betalar ni familjemedlemskap anger ni alla familjemedlemmar.

Medlemsavgiften betalas in senast den 30 mars

Vill du bli VIP eller Passiv medlem:

Du kan följa länken här nedan för att lämna in önskan om att bli medlem, efter att ni skickat in denna tar vårt Kansli kontakt med er för mer information.

Följ denna länk

Spelaravgift

För att få delta i tränings-, serie- och cupmatcher samt vid läger ska aktiva medlemmar inom barn- och ungdomsfotbollen från 8 år årligen betala spelaravgift inom utsatt tid enligt beslut av styrelsen. För nya spelare som tillkommer under eller efter sommaruppehållet betalar man 50 % av gällande spelaravgift för den säsongen. Full medlemsavgift gäller för innevarande säsong. Pengarna från spelaravgifter används främst till inköp av material, plan- och hallhyror, domarkostnader, spelarlicens och anmälningsavgifter för deltagande i serie- och cup-spel.

Träningsavgiften är knuten till spelarens lagtillhörighet:

• Aktiv medlem 8-9 år:300 kr
  • Aktiv medlem 10-12 år:750 kr
  • Aktiv medlem 13-14 år:1000 kr
  • Aktiv medlem 15-19 år:1 200 kr

När man betalat medlems och träningsavgift får man träna och spela i IFK (givetvis finns det en prövotid för träning).

Spelaravgiften betalas innan matchspel till bankgiro: 5114-3477

Glöm inte att skriva namn, person nr. och lag.

Spelaravgiften betalas in senast den 30 april

Har du frågor om medlems- eller spelaravgiften är du välkommen att kontakta någon av oss i styrelsen eller Elisabeth på vårt kansli:
ring 0708-53 38 01 eller mejla: This is a mailto link

För medlemsansökan följ denna länk   ------> Medlemsansökan